တ႐ုတ္တိုင္းရင္းေဆးဓာတ္စာ

တရုတ္တိုင္းရင္းေဆးဓါတ္စာသေဘၤာသီးကို ေဆးအျဖစ္ စားသံုးျခင္း

နံနက္ ၈ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - အစာအိမ္ႏွင့္ အူလမ္းေၾကာင္းအတြက္ ေကာင္းမြန္ပါသည္။
နံနက္ ၉ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - ေသြးအဆိပ္ျဖစ္ျခင္းကို ေကာင္းမြန္သည္။ ေသြးသားကို သန္႔စင္ေစသည္။
နံနက္ ၁၀ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - အသည္း၌ ပူျခင္းကို ေကာင္းမြန္ၿပီး ဝမ္းခ်ဳပ္ျခင္းကို သက္သာေစသည္။
နံနက္ ၁၁ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - အာသီးနာျခင္း၊ အာေျခာက္ျခင္းတို႔ကို ေကာင္းမြန္ေစသည္။
မြန္းလဲြ ၁ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - ႏြယ္ခ်ိဳမႈန္႔ႏွင့္ တို႔၍စားလွ်င္ အစာေၾကေစသည္။
မြန္းလဲြ ၂ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - ပါးစပ္ပုပ္၍ ပါးစပ္နံျခင္းကို ေကာင္းမြန္ေစသည္။
မြန္းလဲြ ၃ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - အူမႀကီးပူ၍ ဝမ္းမေကာင္းလွ်င္ စားသံုးႏိုင္သည္။
ညေန ၄ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - ပ်ားရည္ႏွင့္တို႔စားပါက ေသြးတိုးျခင္းကို သက္သာေစသည္။ (ကေလးမစားရ)
ညေန ၅ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - ဆီးခ်ိဳျဖစ္ျခင္းကို သက္သာေစသည္။
ညေန ၇ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - တစ္ေနကုန္ပင္ပန္းျခင္းကို သက္သာေစၿပီး စိတ္ရႊင္လန္းေစသည္။
ညေန ၈ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - ေသြးသားကို သန္႔စင္ေစသည္။
ညေန ၉ နာရီ စားသံုးလွ်င္ - သၾကားႏွင့္တို႔စားပါက အသည္း၌ပူျခင္းကို သက္သာေစသည္။
တ႐ုတ္ေဆးက်မ္းမ်ားတြင္ သေဘၤာသီးသည္ အစာေၾကျခင္း၊ အားအင္ျပန္လည္ျဖည့္စြမ္းေပး
ျခင္းစသည့္ အာနိသင္မ်ား ရိွေၾကာင္း တ႐ုတ္တိုင္းရင္း သမားေတာ္မ်ားအဖဲြ႕မွ ဒုတိယဥကၠ႒
သမားေတာ္ဦးဖန္က ေျပာၾကားသည္။ သေဘၤာသီး စားျခင္းေၾကာင့္ ဆိုးက်ိဳးမရိွဘဲ
စဲြစဲြၿမဲၿမဲစားသံုးျခင္းျဖင့္ က်န္းမာေရးအတြက္ အေထာက္အကူျပဳေၾကာင္း၊ တစ္ခါ
စားလွ်င္ တစ္စိတ္မွ ႏွစ္စိတ္အထိ စားသံုးသင့္ၿပီး ယင္းသို႔စားသံုးရာတြင္ သေဘၤာသီး
စိတ္အား ဇြန္းျဖင့္ အခံြနားကပ္သည္အထိ ျခစ္၍စားသင့္ေၾကာင္း၊ ယင္းအခံြအနားရိွ၏
သေဘၤာေစးသည္ အစာအိမ္အား လြန္စြာအက်ိဳးျပဳၿပီး ဝမ္းခ်ဳပ္တတ္ေသာ ပုဂၢိဳလ္မ်ား
၊ အသည္းေရာဂါသည္မ်ား၊ သရက္ရြက္ေရာဂါသည္မ်ားအတြက္ အထူးသင့္ေလ်ာ္ေၾကာင္း၊
ထမင္းစားၿပီးခ်ိန္ႏွင့္ မစားခင္အခ်ိန္မ်ားတြင္ ကပ္၍စားသံုးသင့္ေၾကာင္း ယင္းကအႀကံျပဳေျပာၾကားသည္။
ABNA.co
Share on Google Plus

About MP4 YoU

ကမၻာသတင္း၊ျမန္မာ့သတင္း ေပါင္းစံုကိုေရာသမေမႊေဖာ္ျပသြားမည့္
MP4 YoU (The Melting Pot For You)
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment